Ladataan ilmoitusta

Kirjautumisohjeet

Sivustolle kirjautuminen on helppoa: klikkaamalla Kirjaudu-painiketta saat eteesi ikkunan, johon voit syöttää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lauttakylä-lehden digipalveluihin, sinun tulee tehdä se ensin. Rekisteröityneenä saat käyttöösi nyt myös OmaLauttakylä -palvelun.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Ensimmäisellä käyttökerralla tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Jatkossa sivustolle kirjaudutaan käyttäen sähköpostiosoitetta ja omavalintaista salasanaa.

1. Rekisteröidy OmaLauttakylän käyttäjäksi

Rekisteröidy OmaLauttakylä-palvelun käyttäjäksi tästä. Valitse aukeavan sivun alareunasta Rekisteröidy Lauttakylä-lehden OmaLauttakylä-palvelun käyttäjäksi.

2. Uusi tilaaja

Jos olet uusi tilaaja syötä tarvittavat tiedot lomakkeeseen tilataksesi sähköpostiisi linkki tunnuksen luontiin. Asiakasnumerosi löydät tilauslaskusta.

3. Luo salasana

Luo salasana klikkaamalla sähköpostiisi tullutta linkkiä. Pääset linkistä luomaan ja päivittämään salasanasi. Rekisteröidyttyäsi OmaLauttakylän käyttäjäksi voit jatkossa päivittää myös salasanasi palvelun kautta.

4. Kirjaudu lukemaan

Nyt rekisteröityminen on valmis ja sinulla on tunnukset OmaLauttakylä-palveluun sekä digilehden lukemiseen.

Klikkaa etusivun Kirjaudu-linkkiä ja kirjaudu lukemaan Lauttakylä-lehteä syöttämällä sähköpostiosoiteesi ja valitsemasi salasana.

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa