Ladataan ilmoitusta

Mediatiedot

Julkaisija

Huittisten Sanomalehti Oy
Lauttakylä-lehti
Asemakuja 2,
32700 Huittinen
Puh. 02 555 4200
Avoinna ma-pe klo 9–15

Myyntipalvelu

Ota yhteyttä myyntiimme, niin suunnitellaan sinulle sopivin kokonaisuus!
Myynnin yhteystiedot

Ilmestyminen ja aineistoaikataulu

KESKIVIIKKO
Valmiit ilmoitusaineistot maanantaina klo 10 mennessä, vedostettavat ilmoitukset perjantaina klo 10 mennessä. Juhlapyhien vuoksi poikkeavat ilmestymisajat sekä aineistoaikataulut ilmoitetaan erikseen. Myöhässä toimitetuista aineistoista peritään 50% kiirelisä koko ilmoituksen hinnasta.

Mainosten peruuttaminen

Varatun mainostilan voi peruuttaa veloituksetta ennen aineistoaikataulun määräaikoja. Myöhemmin peruutetuista ilmoituksista tai jos asiakas ei toimita sovittua aineistoa, peritään 100 % sovitusta mainoshinnasta ja jo valmistetuista mainoksista työveloitus.

Mainosaineistot

ilmoitus(at)lauttakyla.fi

Katso tarkemmat aineisto-ohjeet sekä palstaleveydet.

Jutut ja kuvat

toimitus(at)lauttakyla.fi

Painomenetelmä ja painopaikka

Offsetrotaatio. Sanoma Manu, Tampere

Mediakortti

Lataa mediakortti tästä.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Lehden suurin vastuu ilmoitusten julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetuista aineistoista sen valmistusarvo. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Lehdellä on oikeus sijoittaa ilmoitus lehden noudattaman tavan ja tarkoituksenmukaisuuden mukaan. Asiakas vastaa lehteen nähden siitä, ettei lehdelle annetun aineiston julkaiseminen loukkaa kenenkään tekijänoikeutta taikka muita immateriaali- tai muita oikeuksia, eikä ole sisällöltään tai esitysmuodoltaan viestintää tai julkaisutoimintaa säätelevän tai muun lainsäädännön taikka muun markkinointisäännöstön, viranomaisten tai mainonnan itsesäätelyelinten määräysten tai hyvän tavan vastaisista. Asiakas vastaa lehdelle vaatimuksista, joita kolmannet osapuolet kohdistavat lehteen näillä perusteilla sekä korvaus- ja muista vastuista, joita lehdelle voi suhteessa kolmansiin osapuoliin aiheutua tällaisten vaatimusten johdosta.

Lehti ei vastaa

  • ilmoitusten poisjäämisen aiheuttamasta vahingosta
  • virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta ilmoituksesta.
  • virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta oikovedoksesta
  • ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta, mikäli ilmoitusta ei voida julkaista tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä Muistutus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä seitsemän vuorokauden kuluessa ilmestymispäivästä.

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa