Ladataan ilmoitusta

Tilausehdot

Huittisten Sanomalehti Oy 0132794-5 (jäljempänä Lauttakylä-lehti) myy tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lauttakylä-lehti ilmestyy yhtenä päivänä viikossa, pääsääntöisesti keskiviikkoisin juhlapyhiä tai muita vastaavia päiviä lukuun ottamatta. Poikkeuksista ilmestymisessä ilmoitetaan lehdessä sekä lehden verkkosivuilla osoitteessa lauttakyla.fi. Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Lauttakylä-lehden tilauksiin.

Lauttakylä-lehden yhteystiedot

Sähköposti: ilmoitus@lauttakyla.fi
Puhelin: 02 555 4200
Postiosoite: Asemakuja 2, 32700 Huittinen

1. Tilausmuodot

Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi ilman uudistamista, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen. Jatkuva tilaus jakautuu sovittuihin laskutusjaksoihin (12, 6 tai 3 kuukautta tilausmuodosta riippuen). Jatkuva tilaus laskutetaan aina laskutusjakson alkamisen jälkeen. Uuden tilauksen ensimmäinen laskutusjakso alkaa samasta päivästä kuin tilausaikakin ellei muuta ole sovittu. Tilaaja voi muuttaa laskutusjakson pituutta tai irtisanoa jatkuvan tilauksen ilmoittamalla siitä Lauttakylä-lehden asiakaspalveluun vähintään kolme (3) arkipäivää ennen laskutusjakson päättymistä. Muutos tai irtisanominen astuu voimaan uuden laskutusjakson alkaessa.

Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan, joka on samalla määräaikaistilauksen laskutusjakso. Määräaikaistilaus laskutetaan määräajan alussa. Tilaaja voi milloin tahansa muuttaa tilausmuodon kestotilaukseksi ilmoittamalla siitä lehden asiakaspalveluun.

Opiskelija voi tilata Lauttakylä-lehden itselleen normaalia tilaushintaa edullisemmin. Tilausedun saaminen edellyttää, että lehden saaja on opiskelija ja asuu omassa taloudessaan. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen yksityishenkilö, mutta lehden saaja voi olla myös alle 18-vuotias. Muilta osin opiskelijatilaukseen sovelletaan jatkuvan tai määräaikaistilauksen ehtoja.

2. Tilausvaihtoehdot

Lauttakylä-lehden täystilaus sisältää paperilehden ja näköislehden verkossa. Täystilauksessa sovelletaan Lauttakylä-lehden tilausehtoja. Digitaaliset palvelut (verkkopalvelu ja näköislehti) ovat käytössä joka päivä.

Lauttakylä-lehden voi tilata myös ilman paperilehteä digitilauksena, jolloin tilausehdot ovat voimassa soveltuvin osin. Digitaaliset tilaukset ovat voimassa joka päivä.

3. Tilaaminen

Tilausjakso valitaan verkkosivujen Tilaus-sivulla. Tilaus lähetetään maksamalla tilausjakso kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja tuotteen hinnan. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilattu tuote sekä hinta.

4. Tilauksen irtisanominen

Mikäli tilaaja irtisanoo jatkuvan tai määräaikaisen tilauksen ennen ensimmäisen laskun eräpäivää, muutos astuu voimaan kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilaajan tekemästä ilmoituksesta ja tilaajalta peritään toimitettujen lehtien hinta sekä kulloinkin voimassaoleva laskutuslisä uuden laskun lähettämisestä. Irtisanoessaan jatkuvan tilauksen tai jo maksetun määräaikaisen tilauksen myöhemmin tilaaja on oikeutettu saamaan takaisin etukäteen maksamansa, irtisanomisen voimaanastumisen jälkeistä aikaa koskevan tilausmaksun vain jos irtisanomisen syy on sairaus tai kuolemantapaus. Muutoin määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson viimeisenä päivänä ja jatkuva tilaus kuluvan laskutusjakson loppuun. Maksamattomina puretuista tilauksista veloitetaan huomautusmaksun lisäksi hinnaston mukainen tilausmaksu siltä ajalta, jonka tilaaja on ehtinyt saada lehteä. Mikäli tilaaja ei maksa tilaustaan viimeistään eräpäivänä, laskun perinnästä vastaa perintätoimisto. Lähetetyistä lehdistä peritään irtonumeron hinta 3,00 €/kpl ja digitilauksista 0,33 €/pv.

5. Tilaajan jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset

Tilaaja voi tilapäisesti keskeyttää lehden tilauksensa tai muuttaa tilauksen osoitetta ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluun. Tilapäisen jakelunkeskeytyksen ja osoitteenmuutoksen minimiaika on kaksi (2) viikkoa. Jakelunkeskeytyksen voi tehdä kerralla enintään kolmen (3) kk:n ajaksi. Vähintään kahden (2) viikon pituinen tilapäinen jakelunkeskeytys siirtää 12 kk jatkuvan tilauksen seuraavan laskutusjakson alkua. Muiden tilausten keskeytyksiin ei myönnetä aikahyvitystä.

6. Laskutusjakson muutokset

Laskutusjakson muutokset tulevat voimaan seuraavan laskutusjakson alusta.

7. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Kunkin laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan hinnastoon, jonka saa pyydettäessä lehden asiakaspalvelusta. Yleisimmät tilaushinnat ovat nähtävissä myös Lauttakylä-lehden julkaistavassa yhteystiedot-laatikossa. Ulkomaille tilattavien lehtien tilaushinnan lisäksi veloitetaan kuljetuskustannukset. Digitilaukset ovat samanhintaisia tilaajan asuinpaikasta riippumatta. Lauttakylä-lehdellä on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan Lauttakylä-lehden verkkopalvelussa lauttakyla.fi tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia niiden muutoksen jälkeen seuraavaksi alkavalla laskutusjaksolla. Tilaajalla on muutoksista tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa päättymään laskutusjakson päättymiseen ilmoittamalla asiasta lehden asiakaspalveluun vähintään yhtä viikkoa ennen voimassaolevan laskutusjakson päättymistä. Tilaajaan ei tällöin sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja. Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

8. Tilauksen maksaminen

Lehden tilausmaksun voi maksaa verkkomaksuna tai laskun voi vastaanottaa sähköpostiin, kotiin lähetettävänä paperilaskuna, verkkopankkiin lähetettävänä e-laskuna tai suoramaksuna sekä Netpostiin lähetettävänä sähköisenä laskuna. Postitse toimitettavaan paperilaskuun lisätään 2,90 euron käsittely- ja postituskulu. Verkossa tehty tilaus on lisäksi mahdollista maksaa verkossa yleisimpien pankkien kautta. Laskutettavissa tilauksissa tulee olla suomalainen laskutusosoite, ei kuitenkaan Poste Restante.

Lauttakylä-lehden verkkomaksujen maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Lauttakylä-lehden asiakkaan ja Lauttakylä-lehden välille. Lauttakylä-lehden vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: visma.fi/vismapay

9. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta


10. Vastuu lehden toimittamisesta ja painojäljestä

Lauttakylä-lehti pyritään jakamaan varhaisjakelualueella Huittisissa ilmestymispäivänä klo 8 mennessä. Haja-asutusalueella sekä Huittisten ulkopuolella Lauttakylä-lehti jaetaan yleensä postin päiväkannon yhteydessä. Huhtikuusta 2017 alkaen Posti on yksipuolisesti muuttanut jakelusopimusta siten, että lähijakelualueen ulkopuolelle Lauttakylä-lehdet jaetaan aikaisintaan ilmestymispäivää seuraavana jakelupäivänä. Lähijakelualueeseen kuuluu pääsääntöisesti Satakunta sekä Tampere.

Arkipyhien lehdet jaetaan yleensä seuraavana arkipäivänä. Jakelussa voi olla paikallisia eroavuuksia. Myös säätila tai muut olosuhteet voivat aiheuttaa poikkeuksia.

Lehdenjakajalla tulee säästä riippumatta olla esteetön pääsy postilaatikolle tai -luukulle ja osoitenumeroiden tulee olla merkitty niihin selkeästi. Mikäli lehti jää Lauttakylä-lehdestä johtuvasta syystä kokonaan toimittamatta, tilaajan tulee viivytyksettä reklamoida siitä lehden yhteystietolaatikossa ja sivustolla lauttakyla.fi ilmoitetulla tavalla. Lehden vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen Lauttakylä-lehden numeron toimittamiseen.

Toissijaisesti Lauttakylä-lehti pidentää tilausjaksoa kokonaan toimittamatta jääneitä Lauttakylä-lehtiä vastaavalla määrällä. Lauttakylä-lehdellä ei ole muuta tai laajempaa vastuuta lehden ilmestymättä tai toimittamatta jäämisestä eikä Lauttakylä-lehti edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta tai ilmestymättä jäämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Lauttakylä-lehden vastuu ulkomaille tilatuista lehdistä rajoittuu sovittujen lehtien toimittamiseen Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Lauttakylä-lehti toimitetaan force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) -varauksin. Lauttakylä-lehti ei suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä Lauttakylä-lehdistä.

Lauttakylä-lehdissä voi suurien painosmäärien vuoksi tai muusta syystä esiintyä poikkeamia painojäljessä. Lauttakylä-lehti ei vastaa painojäljessä esiintyvistä poikkeamista.

11. Puhelinmyynti

Tilaajalla on oikeus peruuttaa puhelinmyynnissä tekemänsä uusi tilaus Kuluttajansuojalain (38/1978) 15 § ehdoin, ilmoittamalla siitä Lauttakylä-lehden asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Peruuttamiselle ei tarvitse esittää syytä. Ennen peruuttamista saapuneita lehtiä ei tarvitse palauttaa.

12. Tietosuoja

Lauttakylä-lehden tilaajat ovat Lauttakylä-lehden asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Lauttakylä-lehdellä on oikeus käyttää rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainonta, puhelinmyynti ja muu suoramarkkinointi ja mielipide- ja markkinatutkimukset) henkilötietolain mukaisesti. Tilaaja voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta Lauttakylä-lehden asiakaspalveluun.

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa