Ladataan ilmoitusta

Mä olen mukana kuin peräpukama!

Jopas oli vappu! Oon vieläkin ihan puhki, vaikka arkea on jo useampi päivä eletty.

Vappuaatto oli meinaan onnen ja ilon päivä meikäläisellä, vapaus koitti. Ihmistyypit aitasivat meidän koko takapihan, ja meitsi pääsee nyt ovesta juokseen täysillä pihalle ILMAN HIHNAA. Kirmaankin nykyään ulkona melkein kaiket päivät.

Vapusta teki vielä vauhdikkaan se, että mulle tuli yökylään kaksi vanhempaa rouvaa, mittelspitz-kaverit Simppa ja Fitz. Pitihän heille nyt näyttää koko reviiri ja seurata tietenkin koko ajan, mitä ne puuhaa. Simppa on silleen koko porukan The Päällikkö, sitä pitää totella. Kuulemma kesällä tullaan käymään enemmänkin yhdessä lenkillä.

Uudessa aitauksessa on sekin hyvä puoli, että voin olla kaikessa mukana, ja se on ihan parasta. Haravointihommat, saunan lämmitys, kukkamaiden ruopsutus… Vappuaatto meni siis täysin ulkoillessa ja saunoessakin.

Vappupäivän aamuna sain järkyttävän herätyksen. Olin umpiunessa sängyssä. Huom! Saan nukkua kahden ihmistyypin sängyssä jalkopäässä… Kuulemma kaikki koirat eivät saa. Ihmettelen sitä kyllä. Ihan pitäis olla perusoikeus koirille. Olin niin puhki edellisen päivän riennoista, että en kuullut, kun vieraat heräsivät ja Simppa ja täti seisoivat makuuhuoneen ovella. Nostin kaikki karvani pystyyn ja haukuin minkä kerkesin. …ja sitten mulle vaan naurettiin, kun olin kuulemma hölmön näköinen. En muistanu, että meille jäi yövieraita. Muistissani ei oo kyllä mitään vikaa. Sattui vaan herätys pahasti kesken kananpaistiunieni… Kaikesta huolimatta vappua vietettiin kiltisti, mutta vauhdikkaasti.

Muistutan muuten, että Ruokaviraston uusi koirarekisteri avataan 8.5. Sinne pitää ilmoittaa koirat rekisteriin. Käsittääkseni rekisterillä pyritään edistään koirien vastuullista kasvatus- ja myyntitoimintaa ja siten ehkäistä pentutehtailua ja koirien laitonta maahantuontia. Eli ihan hyvällä asialla ollaan.

Jaahas, ulkona paistaa aurinko, joten meikä tassuttelee vaihteeksi pihalle!

Aurinko saisi kyllä paistaa enempi ja lämpötilojen nousta, sillä kävin trimmissä pari viikkoa sitten ja kylmä tuuli käy lyhyen ja siistin turkkini alle. Ja niin, yksi punkkikin sieltä jo irrotettiin joten… Kamut hei, muistakaa ottaa punkkilääkkeet ajoissa. Mä sain jo. Ei oo sen jälkeen ”purijoita” näkyny.

Aurinkoisia lenkkeilykelejä!

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa