Ladataan ilmoitusta

tip, tap, tip, tap...

Hiukan kirpasee ja purrauttaa näin kovat pakkaset!

Kävimme Pirunvuorella iltapäivälenkillä ja ihmistyypit alko ihmetteleen, kun takatassuilla potkin taakse päin. No ei siinä kauaa menny ku tajusivat, että pienet herkät tassuni sai liikaa pakkasta. Sitten mentiinkin jo kovaa vauhtia kotio takan lämpöön. Nyt kirjoitin joulupukille, että sellaset koirille tarkoitetut lämpöset tossut vois olla jäätäville pakkasille hyvät. Laitoin lisäksi listalle uuden pedin, kun tuntuu siltä, että toinen kankku ei mahdu kunnolla petiin… Ja tietysti herkkuja en unohtanut listalta.

Ollaan hieman keskusteltu herkkujen määrästä. Sehän pitäs olla vakio joka päivä, mutta nyt tapahtui jotain katastrofaalista joulukuun ekana päivänä. Olin 1-vuotisrokotuksilla eläinlääkärillä ja piipahdin siinä puntarilla sillai nopeesti. Vaaka näytti 7,9 kg. Lääkäri sano, että normaalin ylärajoilla ollaan painon suhteen. No kotona sain ilmoituksen, että herkkujen määrää pienennetään. Kuulemma ruoka-annokset on muutenkin jo pieniä. Ja kerjääminen sais loppua… Työkaverit sentään pitää mun puolia, kun kuulemma ei näin joulun aikaan voi mitään laihiksia pitää. Nyt on sitten jäänyt juuston siivut ja muut herkut pöydästä saamatta. Muuten se eläinlääkäri oli ihan kiva, mutta olis voinu pitää suunsa kiinni herkuista. Rokotuksia en taaskaan edes huomannut. Hampaat näytin kiltisti. Olin kuulemma reipas tyttö. Niin ja punkkilääkkeen reseptikin on jo ensi kevääksi hommattu! Nämä rokotukset onkin voimassa seuraavat kolme vuotta.

Parturissakin kävin juuri ennen, ku alko kylmät ilmat… Nyt makaan yöni oikein mielellään ihmistyyppien sängyssä ja jopa jonain öinä peiton alla. Mulle on sanottu, että meitsillä on karvan määrä järkyttävä, ja jopa trimmaajan mukaan hän ei ole näin karvaista käppänää nähnytkään. Kun on omasta takaa kunnon talviturkki, ei tartte palella ulkona. Nyt oli eka kerta, kun tassuja paleli. Ja tykkään myös loikoilla takan edessä ja katsella takkatulen loimua.

Edessä on kohta joulu ja joululoma. Olen kuullut, että tänä jouluna tuodaan joulukuusi sisälle asti. Saan kuulemma auttaa kuusen koristelussa. Kuusi tuodaan vasta sitten sisälle, kun tyypeillä alkaa jouluvapaat ja ei ole mahdollisuutta, että jäisin kuusen kanssa yksin. Ihan ilmiselvää, että ei luotto meikäläiseen vielä ihan ole kohdillaan. En ymmärrä miks. Ikinä en oo kuusta sentään kaatanut.

Ollaan kilttejä näin joulun alla! Ja syödään herkkuja maltillisesti!

Ihanaa joulun aikaa!

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa