Ladataan ilmoitusta

Jukka Keskitalon kysymys yllätti Petri Kiiskin


Elvis-konsertin pääsolisti Petri Kiiski musisoi syyskuussa Huittisten Hullun miehen julkistustilaisuudessa, silloin vastavalittu hullu Jyrki Välkkynen ja juhlayleisö saivat kuullakseen Urheiluhullu-kappaleen. Kuva: Minna Karru
Elvis-konsertin pääsolisti Petri Kiiski musisoi syyskuussa Huittisten Hullun miehen julkistustilaisuudessa, silloin vastavalittu hullu Jyrki Välkkynen ja juhlayleisö saivat kuullakseen Urheiluhullu-kappaleen. Kuva: Minna Karru
Minna Karru

–Jaa, että minä laulaisin myös Elviksen rock-kappaleita, minähän olen enemmän balladimiehiä, oli Kiiskin Petrin ensimmäinen vastaus, kun kysyin häntä pääsolistiksi Elvis-konserttiin, kertoo Jukka Keskitalo. Hän on 11.12. Huittisissa järjestettävän hyväntekeväisyyskonsertin sovittaja ja kapellimestari.

–Petristä kuitenkin kuoriutui harjoituksissa monipuolinen muusikko rockeineen kaikkineen.

Toimittajan kysymykseen ”esiintyykö Kiiski Elviksen valkoisessa haalarissa” Keskitalo vastaa, että konsertissa ei ole kyse ei Elvis-imitaatiosta. Konsertissa on kuitenkin tarjolla esimerkiksi King Creol ja Can't Help Falling in Love sekä parikymmentä muuta kappaletta.

Kiiskin lisäksi Elviksen tunnetuksi tekemiä lauluja esittävät Paula Pietilä ja Sekulit-ryhmän laulajia. Ryti-salin lavalle asettuu myös Keskitalon konserttia varten kokoama bändi, hänen itsensä lisäksi siinä soittavat Jouni Hokkanen, Marko Aho, Juha Tuominen ja Hannu Lähteenmäki.

Ajatus hyväntekeväisyyskonsertista syntyi Keskitalon päänupissa. Elvis-teemaa hänelle tarjoili vuosi sitten basisti Timo Heino, joka nyt on jo edesmennyt.

–Ensin ajattelin olla myös konsertin tuottaja, mutta koronan epävarmoina aikoina en yksin tohtinut. Sekulit ry koki asian yhtä lailla epävarmana. Sitten keksin ottaa yhteyttä Kiviniityn Juha-Pekkaan, Keskitalo kertoo.

Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuollon toimitusjohtaja vastasi myöntävästi yhden yön yli nukuttuaan. Kiviniityn mukaantulo vahvisti Keskitalon mukaan entisestään hyväntekeväisyysajatusta. Hän myös ideoi hyväntekeväisyyskohteita.

Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Osa lipputuloista menee Huittisten kaupungin sosiaalitoimen ja Huittisten seurakunnan kautta jouluavuksi. Loppuosaa tuotosta yhdistykset voivat hakea hakemuksella, jonka voi tehdä Kiviniityn verkkosivulla.

Tukea voi hakea ensisijassa lapsille ja nuorille, erityisryhmille ja vanhuksille sekä kyläyhdistyksille.

Tuotto jaetaan konsertin jälkeisellä viikolla.

Lisäksi on ideoitu sosiaalisen median #elvispotti-haaste, jossa yhdistyksiä rohkaistaan kertomaan toiminnastaan Facebookissa tai Instagramissa. Kolmelle eniten tykkäyksiä keränneelle esittelyvideolle lahjoitetaan 500 euroa.

Tapahtumatiedot

Elvis-hyväntekeväisyyskonsertti Risto Ryti -salissa Huittisissa la 11.12. klo 16 ja 19.30

Osallistuminen edellyttää koronapassia

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa