Ladataan ilmoitusta

Peltomaa kahvittelee kuntalaisten kanssa

Viimeisenä työpäivänään ensi tiistaina kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa tapaa vielä kuntalaisia kahvikupin ääressä. Kuva: Erika Tilander
Viimeisenä työpäivänään ensi tiistaina kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa tapaa vielä kuntalaisia kahvikupin ääressä. Kuva: Erika Tilander

Kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaan viimeinen työpäivä ennen eläkkeelle siirtymistä on ensi tiistai, toukokuun viimeinen päivä.

–Nyt, kun reilu 22-vuotinen työni kaupunginjohtajana päättyy, haluan kiittää kaikkia siitä tuesta, jonka olen kokenut saavani. Irtautumistani työelämästä kypsyttelin yli vuoden ajan, joten se on vakaan harkinnan tulos.

– Olen ollut yli puolet elämästäni kuntajohtaja, ja nyt alkoi tuntua siltä, että alkaa riittää ja on aika siirtyä uuteen, vapaampaan elämänvaiheeseen. Kaupunginjohtajan työ on mielenkiintoista ja antoisaa, mutta myös hyvin sitovaa ja paljon työtä ja työaikaa vaativaa, Peltomaa toteaa.

Hän sanoo tehneensä työtään omalla tavallaan ja tyylillään, josta jotkut ovat pitäneet ja jotkut eivät.

–Kaikki aikanani tehdyt hankkeet ja kehittämistoimet on aina tehty yhteistyöllä viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden kanssa, enkä lähde itse arvioimaan, mikä niissä on ollut minun osuuteni.

–Olemme vaimoni kanssa viihtyneet Huittisissa hyvin ja jäämme tänne asumaan. Täällä on kaikki se, mitä ihminen tarvitsee.

Viimeisenä työpäivänään Peltomaa on huittislaisten tavattavissa kahvikupin ääressä kaupungintalon kolmannessa kerroksessa puolesta päivästä neljään saakka iltapäivällä.

Tapahtumatiedot

Jyrki Peltomaan läksiäiset ti 31.5. klo 12–16 Huittisten kaupungintalolla

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa