Ladataan ilmoitusta

Pyhäjärvi-teatterissa itä vastaan länsi – kestääkö rakkaus?

Noora Mäkelä (vas.) on näytelmässä Savosta Varsinais-Suomeen saapuva tyttöystävä. Iida Tähtivuori on Kesoilin moniosaaja Rami. Kuva: Pyhäjärvi-teatteri
Noora Mäkelä (vas.) on näytelmässä Savosta Varsinais-Suomeen saapuva tyttöystävä. Iida Tähtivuori on Kesoilin moniosaaja Rami. Kuva: Pyhäjärvi-teatteri
Minna Karru

Euran Pyhäjärvi-teatterin tämän kesän musikaalisen komedian päällimmäinen kysymys kuuluu: kestääkö rakkaus, kun itä kohtaa lännen?

Taina Silkkolan ohjaamassa näytelmässä morsianehdokas saapuu ensivierailulle poikaystävänsä luo. Morsmaikkua näyttelee huittislainen Noora Mäkelä. Näytelmässä on toinenkin huittislainen esiintyjä, Iida Tähtivuori näyttelee Kesoilin moniosajaa Ramia.

Teatterin tiedotteessa luvataan, että ”mutkia on matkassa sekä kielimuurien että toimintatapojen johdosta. Mitä tapahtuu, kun vilkas itäsuomalainen kattaa pöytään väärät kahvikupit ja rohkenee tuoda kaupasta muoviin pakattua kiäretorttua?

Asioita sekoittavat lisäksi molempien osapuolten sukulaiset, jotka ohjaajan mukaan ”tottakai haluavat kertoa nuorten parisuhteeseen mielipiteensä”. Samalla he tulevat kertoneeksi mielipiteensä kaikesta muustakin.

Nordic Drama Cornerin verkkosivulla todetaan, että Avioliittosimulaattori on ”hurjaa komediaa aiheesta saako maajussi pitää morsiamensa. Taustana suomalainen maaseutu juuri nyt. Tarjolla draamaa, kauhunkierrettä, huumoria ja – rakkautta!”

Veera Niemisen, Tommi Auvisen ja Seija Holman käsikirjoittaman näytelmän aikana kuullaan livemusiikkia lauluineen. Esityksessä soivat koskettimet, viulu sekä congarummut.

Tapahtumatiedot

Avioliittosimulaattori-näytelmä Pyhäjärvi-teatterissa, Vohlastentie 1 Kauttua; 9 esitystä 2.7.–14.7.; ti 2.7., ke 3.7., to 4.7., ma 8.7., ti 9.7., ke 10.7. ja to 11.7. klo 19 sekä su 7.7. ja su 14.7. klo 17

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa