Ladataan ilmoitusta

Heinäkuussa jälleen festaritunnelmaa Brewer’s Pubissa

Viime kesän Brewerokissa tunnelma oli korkealla ja yleisö täysillä mukana.
Viime kesän Brewerokissa tunnelma oli korkealla ja yleisö täysillä mukana.
Erika Tilander

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Brewerokki saa jatkoa heinäkuussa. Konsepti on pitkälti samanlainen kuin ensimmäisellä kerralla, mutta pieniä parannuksia on tehty. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään 15. ja 16. heinäkuuta.

Tänäkin vuonna Brewerokin artistikattaukseen kuuluu valtakunnallisesti tunnettuja nimiä. Perjantaina lavalle nousevat muun muassa Kasmir ja Pandora ja lauantain artisteihin lukeutuvat Eini, Peer Günt ja Brädi. Artistien valinnassa on otettu huomioon yleisön toiveet ja se, että myös nuoremmalle yleisölle on tarjolla viihdettä.

”Tänä kesänä toivotaan tuplia.”

Pääsylippuja kävi kaupaksi tänä vuonna jo ennen kuin tapahtuman päiväkohtaiset aikataulut julkaistiin. Brewer’s Pubin yrittäjä Susanna Lehtinen kertoo, että tavoitteena on saada tupa täyteen.

–Viime vuonna kävijöitä oli kahtena päivänä yhteensä yli 500. Tänä kesänä toivotaan tuplia, Lehtinen kertoo.

Tapahtuman ajaksi Viialankadulle tulee tiesulku Brewer’s Pubin ja kaupungintalon viereisen viheralueen väliselle alueelle. Sulku tuo hieman lisätilaa, jolla varmistetaan kävijöiden turvallisuus tapahtuma-alueelle tullessa ja sieltä poistuessa. Lisäksi sulun avulla artisteille voidaan tarjota omat tilat keikkaan valmistautumista varten.

Tänä vuonna luvassa on yleisön toiveesta myös Brewerokki-tuotteita, ainakin t-paitoja ja lippalakkeja. Valmisteluja on vielä jäljellä, esimerkiksi viime vuonna lanseeratun rokkilautasen sisältö on vielä auki. Lehtisen sanoista kuitenkin kuuluu se, että tapahtumaa odotetaan Brewer’s Pubissa jo.

–Toivotaan ettei käy kuin viime vuonna, hän huokaa.

Viime vuonna koronarajoitustoimia kiristettiin päivää ennen Brewerokin avajaisia. Nyt toiveena on aurinkoinen sää ja hyvä tunnelma.

–Tervetuloa kaikille! Asiakkailta toivotaan, avointa ja ennen kaikkea iloista mieltä, sitä meidänkin sakilta löytyy, Lehtinen sanoo.

Tapahtumatiedot

Brewerokki Huittisissa 15.–16.7.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa