Ladataan ilmoitusta

Pyörätuolipastori ja metsien mies puhuvat kriiseistä selviämisestä

Huittisten seurakuntakeskuksessa tartutaan viikonloppuna elämään.

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Olli Helenius on tehnyt pitkään töitä suomigospelin parissa. Kuva Heleniuksen Facebook-sivulta
Suomalainen laulaja-lauluntekijä Olli Helenius on tehnyt pitkään töitä suomigospelin parissa. Kuva Heleniuksen Facebook-sivulta

Ihmisen elämään kuuluu erilaisten muutosvaiheiden tai kriisien läpikäyminen, mutta mistä löydämme toivoa vaikeuksien keskellä? Huittisten seurakuntakeskuksessa käsitellään tulevana viikonloppuna elämän kriisien kohtaamista ja niistä selviämistä.

Tapahtuma alkaa perjantaina nuortenillalla. Lauantain tilaisuudessa ovat puhujina Sakari Leppänen ja Reijo Ahteela ja tilaisuus päättyy Olli Heleniuksen konserttiin. Sunnuntain Keidasmessussa saarnaa Reijo Ahteela, musiikissa Helena Kivimaa.

Elämän koko kirjo on tullut tapahtuman puhujille monella tapaa tutuksi. Rovasti Sakari Leppänen on viitasaarelainen pienviljelijäperheen poika, joka on missionääri, reservin upseeri ja metsien mies. Puheen otsikko hakee vielä muotoaan, mutta hän käsittelee aihetta Elämän vitamiinien löytöjä – kriisien piinaa ja siunausta.

Reijo Ahteela on eläköitynyt pappi, jonka eläkesuunnitelmat menivät uusiksi, sillä hyvin harvinainen selkäydininfarkti aiheutti hänelle neliraajahalvauksen. Ahteela toimittaa kristilliselle radiokanavalle viikoittaista podcast-ohjelmaa Pyörätuolipastori. Samoin hän kiertää puhumassa siitä, että vaikeidenkin elämänvaiheiden kohdatessa voi löytyä elämälle tarkoitus ja toivo. Elämän myrskyissä selviämisestä hän puhuu otsikolla Ensiapu elämän haavoihin.

Lauantaina konsertoiva Olli Helenius on suomalainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Hän on toiminut muun muassa rumpalina, laulajana ja tuottajana kymmenillä levyillä ja on pitkään tehnyt musiikkia myös suomigospelin parissa.

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään Helvi Moision testamenttirahaston varoilla.

Tapahtumatiedot

Tartu elämään! -tapahtuma Huittisten seurakuntakeskuksessa 20.–21.10.

Pe klo 19 nuortenilta, la klo 11–16 puhujina Sakari Leppänen ja Reijo Ahteela, klo 15 Olli Heleniuksen konsertti, su klo 16 Keidasmessu

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa