Ladataan ilmoitusta

Perinteinen iltatori Vampulassa

Kuvituskuva: Pixabay
Kuvituskuva: Pixabay
Nea Jokela

Vampulan kirjaston edustalla järjestetään perinteinen toritapahtuma 30. elokuuta klo 17-19 välisenä aikana.

Iltatorilla on tarkoitus myydä satokauden tuotteita kuten vihanneksia, marjoja ja sieniä. Myös käsitöitä ja leivonnaisia on tarjolla torin myyjien valikoimassa. Paikallisia kauppiaita on tulossa noin 5-10.

–Tapahtumaa on järjestetty tällaisenaan nyt neljä vuotta, mutta tapahtumalla on pitkät perinteet, kertoo tapahtuman järjestäjä, kahvila Wampullan omistaja Aino Tammi.

Mukana tapahtumassa on myös Huittisten WPK, joka tuo kalustoansa näytille. Myös Huittisten 4H:n nuoria voi olla tapahtumassa mukana.

–Me kahvilan puolesta lupaamme tehdä ainakin muurinpohjalettuja, Tammi sanoo.

Tämän lisäksi kesän viimeinen motoristikahvila järjestetään samaan aikaan iltatorin kanssa. Myös muutama tuote-esittelijä on luultavasti saapumassa paikalle.

–Edellisvuosina jopa 200-300 ihmistä on käynyt Vampulan iltatorilla, nyt odotamme vähintään sadan ihmisen saapumista paikalle, Tammi mainitsee.

Paikalle ovat tervetulleet kaikki torielämästä kiinnostuneet ja erityisesti Vampulan seudulla olevat mökkiläiset, joita sadonkorjuu tuotteet kiinnostaa.

–Toivon, että ihmiset tulisivat viettämään viimeisiä kesäpäiviä Vampulaan. Näin saisimme elävöitettyä tämänkin kylän elämää, Tammi toteaa.

Toritapahtumassa on säävaraus. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin.

Tapahtumatiedot

Vampulan iltatori Vampulan kirjaston edustalla 30. elokuuta klo 17-19, Sallilantie 43

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa