Ladataan ilmoitusta
Teema 6.9.2023 19:45Tilaajille

Kiinnostus lähiruokaa kohtaan näkyy myös Kivikylässä – "Nostaa alkutuotannon ansaitsemaansa arvoon"

Huittisten makkaratehtaalta lähtee maailmalle yli 300 000 pätkää päivässä.

Pakkauskoneen ääressä Jenna Viljanen (vas.), Heikki Rekola ja Annika Talgre.
Pakkauskoneen ääressä Jenna Viljanen (vas.), Heikki Rekola ja Annika Talgre.
Pauliina Vilenius

Desibelit ovat korkealla Kivikylän kotipalvaamon Huittisten tehtaalla, kun halkaisijaltaan noin puolitoistametrinen mylly jauhaa makkaramassaa tasaiseksi. Koostumus alkaa olla täydellinen, kun sekaan kipataan vielä pussillinen mausteita.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos