Ladataan ilmoitusta
Teema 8.4.2020 09:00Tilaajille

Huittislainen broilertilallinen: "”Valkoisen lihan valttina keveys ja valmistuksen helppous”

Broilerinlihan suosio kasvaa jatkuvasti, mikä näkyy Huittisissakin kanaloiden laajennuksina.

Juhani ja Matti Nisu pyörittävät yhdessä Nisun tilaa. Myös vanhemmat ovat edelleen päivittäin auttamassa. Kuva: Pauliina Puputti
Juhani ja Matti Nisu pyörittävät yhdessä Nisun tilaa. Myös vanhemmat ovat edelleen päivittäin auttamassa. Kuva: Pauliina Puputti
Mikko Perttunen

Siipikarjan suosiota suomalaisten ruokapöydällä ei näytä lannistavan mikään. Sen tuotanto on kasvanut jatkuvasti aina 1990-luvun lamasta lähtien, ja voidaan pääpiirteittäin sanoa, että kaikki viime vuosien lihantuotannon kasvu Suomessa on tapahtunut nimenomaan broilerintuotannossa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa