Ladataan ilmoitusta
Teema 8.9.2021 10:00Tilaajille

Arolan tilalla Kauvatsalla jalostettiin mustaherukka erikoishilloksi

Jorma ja Anja Javanaisen omassa ruokapöydässä on aina hillopurnukka, sillä terveellinen marja maistuu jopa kalan kanssa

–Maistapas, miten makeita nämä ovat. Näistä se meidän erikoishillokin tehdään, sanoo Anja Javanainen.
–Maistapas, miten makeita nämä ovat. Näistä se meidän erikoishillokin tehdään, sanoo Anja Javanainen.
Marja-Liisa Hakanen

Arolan tilalla Kauvatsalla on viljelty luomumustaherukkaa yli kymmenen vuotta. Jorma ja Anja Javanainen muistelevat, että oli äitienpäivä, kun he istuttivat ensimmäiset taimet.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa