![Sitruunamarinadissa kylvetetty ja kypsennetty broileri tarjotaan lempeän peruna-pinaattipaistoksen kanssa. Annoksen kruunaa tomaatti-pekonihilloke. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen](https://file-k360.punamusta.com/v1/Files/fd21affa-54de-4e50-80b6-f8f22396ec06/768/d8c74dcd-8856-4d5e-a47e-1c4e932cd72f.jpg)
Satakunta, mukaan lukien Huittinen, on hyvien raaka-aineiden suhteen melkoinen runsaudensarvi. Paikkakunnalla viljellään ja tuotetaan vaikka mitä; jos haluaa rakentaa kokonaisen aterian pääosin niistä aineksista, joita Huittinen tuottaa, se on varsin helppoa.
Haluatko lukea koko artikkelin?
Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös
vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.
Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin
OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.