Ladataan ilmoitusta
Teema 7.9.2023 06:00Tilaajille

Syksyinen sunnuntailounas oman paikkakunnan antimista

Huittisista löytyy hyvän ruuan raaka-aineita niin arkiaterioihin kuin juhlaherkkuihin.

Sitruunamarinadissa kylvetetty ja kypsennetty broileri tarjotaan lempeän peruna-pinaattipaistoksen kanssa. Annoksen kruunaa tomaatti-pekonihilloke. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Sitruunamarinadissa kylvetetty ja kypsennetty broileri tarjotaan lempeän peruna-pinaattipaistoksen kanssa. Annoksen kruunaa tomaatti-pekonihilloke. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Satakunta, mukaan lukien Huittinen, on hyvien raaka-aineiden suhteen melkoinen runsaudensarvi. Paikkakunnalla viljellään ja tuotetaan vaikka mitä; jos haluaa rakentaa kokonaisen aterian pääosin niistä aineksista, joita Huittinen tuottaa, se on varsin helppoa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos