![Suomalaisessa ruokaketjussa menee Luonnonvarakeskuksen mukaan vuosittain hukkaan noin 360 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Kaaviokuva: Kuluttajaliitto](https://file-k360.punamusta.com/v1/Files/fd21affa-54de-4e50-80b6-f8f22396ec06/768/b396160f-33f1-4007-b37f-e24d9a464305.jpg)
Jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa ruokahävikin vähenemiseen. Pienetkin teot ovat tärkeitä.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko artikkelin?
Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös
vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.
Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin
OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.