Ladataan ilmoitusta
Teema 30.8.2024 06:00Tilaajille

Paahtomestarin aistit takaavat tumman nautinnon, Capri Coffeen pienpaahtimossa käytetään kaikkia aisteja

Caprin pariskunnan intohimo on kahvi, tuo suomalaisten suosikkimarja.

Caprin pariskunnalla on kummallakin selkeät roolit yrityksessään. Nicholas hoitaa kahvin paahtamisen ja Tiia jauhaa, pakkaa ja välittää kahvin asiakkaille. Kuva: Heli Lehtelä
Caprin pariskunnalla on kummallakin selkeät roolit yrityksessään. Nicholas hoitaa kahvin paahtamisen ja Tiia jauhaa, pakkaa ja välittää kahvin asiakkaille. Kuva: Heli Lehtelä
Heli Lehtelä

–Kahvi ei tule koskaan olemaan lähellä tuotettua. Se on kuitenkin tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Suomalaiset istahtavat kahvin äärelle. Aamukahvi, iltapäiväkahvi, iltakahvi ja kahvitauko ovat täällä käsitteitä, joilla on kaikilla oma mielleyhtymänsä. Ei ole pitkäkään aika siitä, kun kaikissa suomalaisissa kodeissa paahdettiin vielä kahvi omaan käyttöön prännärillä ja paahdetut pavut jauhettiin tuoreeltaan juuri ennen juoman keittämistä, pohtii Tiia Capri.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa