Ladataan ilmoitusta
Teema 7.9.2024 20:00Tilaajille

Suvun perinneruokien tekoa opetellut Pekka Ollula kokoaa reseptit kansien väliin – naputuskastikkeesta bostonkakkuun

–Hyvältä näyttää, tuumii Pekka Ollula kullankeltaiseksi paistuneesta uunijuustosta. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
–Hyvältä näyttää, tuumii Pekka Ollula kullankeltaiseksi paistuneesta uunijuustosta. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Pekka Ollula ei ole koskaan tehnyt uunijuustoa, mutta on päättänyt opetella. Matkalla Huittisiin hän on poikennut hakemaan ternimaitoa lehmätilalta Vihdistä. Juuston valmistukseen hän ryhtyy mummonsa Terttu Mustosen luona.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa