Ladataan ilmoitusta
Teema 2.9.2024 10:15Tilaajille

Pensaspapuvaroitus: Älä ylikypsytä lötkoksi

Ravintoarvoltaan pensaspavut ovat
Ravintoarvoltaan pensaspavut ovat "voimaruokaa". Kuva: Heidi Siivonen

–Kotimaisia pensaspapuja on saatavilla vain lyhyen ajan elokuun lopusta syyskuun alkuun, ja ne ovat herkullisimmillaan juuri nyt tuoreena. Kotimainen pensaspapu ei ole varastovihannes, joten niillä kannattaa herkutella juuri nyt sadon ollessa tuoreimmillaan", muistuttaa asiantuntija Mika Virtanen MTK:sta.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos