Ladataan ilmoitusta
Moottoriurheilu 19.5.2024 10:00Tilaajille

Paras palkinto on, kun odotukset ylittyvät

Jokamiehenluokan radalla saatiin seurata hienoa taistelua parhaista sijoituksista.

EVK:n A-finaalin lähdöstä ensimmäisessä kurvissa oli meno kovaa. Järjestys pysyi kuvaan osuneen viiden kilpailijan kovasta kamppailusta huolimatta lähes loppuun asti. Tero Helenius (115) jäi kolmen kierroksen aikana Eemeli Jalavikon (70) taakse. Kuvat: Janika Ihanamäki
Janika Ihanamäki

Kilpailupäivä Kuninkaisten moottoriradalla aloitettiin naisten ja nuorten limittäisillä lähdöillä. A-Finaalissa voittoon naisten luokassa ajoi Thu-Team autourheiluaseuran Mira Wiman, toinen oli Rauman UA:n Nea Kaukola ja kolmas Kangasalan UA:n Suvi Perätalo.