Ladataan ilmoitusta
Uutiset 15.11.2022 08:00Tilaajille

Onnellisuustutkija Suojanen: "En vaadi kaikille pakkopositiivisuuslaseja"

Viime vuonna julkaistussa edellisessä kirjassaan Ilona Suojanen mietti onnellisuutta ja onnellisuuspainetta. Uuden Onnellinen turvallisuus – turvallista arkea etsimässä -kirjansa lopuksi-luvussa hän kirjoittaa:
Viime vuonna julkaistussa edellisessä kirjassaan Ilona Suojanen mietti onnellisuutta ja onnellisuuspainetta. Uuden Onnellinen turvallisuus – turvallista arkea etsimässä -kirjansa lopuksi-luvussa hän kirjoittaa: "Onnellisuus ja turvallisuus ovat kietoutuneet toisiinsa tiukasti ja monin tavoin. Aina ei ole selvää, kumpaa tilanteessa tai elämässäni koen tai kumpi vaikuttaa kumpaan eri hetkinä. Yhdessä ne kuitenkin kulkevat toisiaan tukien. Turvallisuudella on valtava vaikutus onnellisuuteeni, ja toisaalta onnelliset kokemukset, kohtaamiset ja tunteet ovat vahvistaneet tunnettani turvasta. Selvä tuo yhteys ei ole, eikä näitä kahta tarvitsekaan pystyä täysin erottamaan toisistaan.” Kuvat: Minna Karru
Minna Karru

Ilona Suojanen ajattelee melkein niin kuin presidentti Mauno Koivisto, joka sanoi: "Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin."

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa