Ladataan ilmoitusta
Uutiset 15.11.2024 06:00Tilaajille

Broilerinkoivet maukkaassa liemessä – luullinen liha kypsyy uunissa herkulliseksi ateriaksi

Broilerinkoivet kypsyvät maukkaiksi hyvin maustetussa liemessä. Punasipuli, valkosipuli ja suippopaprika antavat liemelle lisää makua. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Broilerinkoivet kypsyvät maukkaiksi hyvin maustetussa liemessä. Punasipuli, valkosipuli ja suippopaprika antavat liemelle lisää makua. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Kauppojen hyllyt notkuvat erilaisia broilerinlihatuotteita, joista jokainen voi valita mieleisensä. Suurin osa taitaa valita luuttomia rintafileitä tai suikaleita, sillä niistä saa nopeasti ja helposti aikaan monenlaisia ruokia.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos