Ladataan ilmoitusta
Uutiset 21.3.2025 06:00Tilaajille

Raikkaan sitruksinen veriappelsiinikakku säilyy pitkään mehevänä

Kakun kanssa maistuvat tuoreet veriappelsiiniviipaleet. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Kakun kanssa maistuvat tuoreet veriappelsiiniviipaleet. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Veriappelsiinifaneja on taas tänä talvena hemmoteltu: kaupoissa on ollut runsaasti tarjolla punakeltaisia, ihania sitruksia. Olen syönyt niitä aikamoiset määrät sellaisenaan ja jogurtin kanssa aamupalalla. Olen myös keitellyt veriappelsiineista marmeladia ja hilloa paahdetun hapanjuurileivän kaveriksi.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa