Ladataan ilmoitusta
Uutiset 20.6.2022 09:45

Valmistuneita

Sasky koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistosta ovat datanomiksi valmistuneet huittislainen Kimi Sillanpää sekä sastamalalaiset Masi Karvinen, Jarko Mäkinen ja Jaakko Porvari. Heidän osaamisalansa on käytön tuki.

Merkonomiksi ovat valmistuneet huittislaiset Elias Ala-Haavisto, Kiia Irri, Tarja Kariluoto, Topias Kujanpää, Pekka Kuusisto, Sanni Kuusisto, Samuli Lindgren, Jan-Erik Luoti, Jasmin Luoto, Mirva Pietilä, Niklas Toivola ja Tanja Vastaranta sekä sastamalalaiset Jenna Haapamäki, Annika Haapiseva, Valtteri Hujo, Jere Lintunen, Aarne Myllymaa, Jenna Nurminen, Vesa Orre, Mikko Pakarinen, Senada Salkovic-Vieras, Essi Satola, Kasperi Soro ja Jenny Tuomisto.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon liiketoiminnan palveluiden osaamisalalla ovat suorittaneet huittislaiset Taru Jalo-Hakala ja Satu Rannikko sekä sastamalalaiset Merja Jylli-Nieminen ja Katja Oksanen.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla ovat suorittaneet huittislainen Janne Sipolainen sekä sastamalalaiset Marianne Haukipää, Henna Lehtiö ja Riikka Riutta.

Eläintenhoitajiksi ovat valmistuneet huittislainen Emilia Vahasalo sekä sastamalalaiset Amanda Ahola, Johanna Jussila, Siiri Kursi, Carolina Stenberg, Päivi Tuomenoja, Mirva Tuominen ja Anna Veko.

Puutarhuriksi ovat valmistuneet sastamalalainen Marika Hirvikoski ja Jenni Löytänen.

Putkiasentajaksi ovat valmistuneet huittislainen Roman Shepeta ja Jami Syrjälä sekä sastamalalaiset Eemeli Hyppölä ja Ville Salminen.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa