Ladataan ilmoitusta
Uutiset 2.3.2024 10:00Tilaajille

Ahvenfileet kermaisen peiton alle ja uuniin

Suomen kansalliskala kypsyy maukkaaksi aurinkokuivatuilla tomaateilla ja tuoreella timjamilla maustetussa kastikkeessa.

Tuore timjami sopii sekä uuniahventen maustamiseen että koristeluun. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Tuore timjami sopii sekä uuniahventen maustamiseen että koristeluun. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Ahven on maukas ruokakala, jota soisi käytettävän kotikeittiöissä nykyistä enemmän. Ahvenet ovat kuitenkin aika kallista kalaa, jota ei juuri arkiruokia varten raaski ostaa, mutta joskus viikonloppuna tai juhlapyhinä voi hiukan herkutella.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos