Ladataan ilmoitusta
Uutiset 21.2.2025 06:00Tilaajille

Pastasimpukoita tomaattimeressä

”Simpukankuorien” täytteenä pinaattia, ricottaa, parmesaania ja basilikaa.

Juustoinen pinaattitäyte ja täyteläinen tomaattikastike on hyvä yhdistelmä. Ja jos pastasimpukoita jää, ne maistuvat hyvältä vielä seuraavana päivänä lämmitettynäkin. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Juustoinen pinaattitäyte ja täyteläinen tomaattikastike on hyvä yhdistelmä. Ja jos pastasimpukoita jää, ne maistuvat hyvältä vielä seuraavana päivänä lämmitettynäkin. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Kaupoissa on tarjolla jo jonkinlaista pastaa, mutta useimmiten ostoskoriin tulee napattua tuttua spagettia tai nauhapastaa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa