Ladataan ilmoitusta
Uutiset 10.7.2024 20:00Tilaajille

Broilerijauhelihasta maukasta kesäruokaa grillissä

Kääryleiden sydän syntyy sulatejuustosta ja ananaksesta, peitto pekonista.

Broilerikääryleitä ei kannata grillata liian pitkään, ettei niistä tule kuivia. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Broilerikääryleitä ei kannata grillata liian pitkään, ettei niistä tule kuivia. Kuvat: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Broilerijauheliha on hyvä arkiruuan raaka-aine. Se on kevyttä ja nopeasti kypsyvää, mutta vaatii tosin hiukan enemmän mausteita kuin muut jauhelihat. Näin kesällä

broilerin jauhelihasta voi valmistaa monenlaista ruokaa myös grillissä.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos