Ladataan ilmoitusta
Uutiset 19.10.2023 08:30Tilaajille

Syyskeitossa paahdettua kurpitsaa

Kurpitsakeiton pinnalle voi ripotella mieleisiään lisukkeita, esimerkiksi erilaisia siemeniä, pähkinärouhetta ja yrttejä. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Kurpitsakeiton pinnalle voi ripotella mieleisiään lisukkeita, esimerkiksi erilaisia siemeniä, pähkinärouhetta ja yrttejä. Kuva: Marja-Liisa Hakanen

Kauppojen vihannesosastoja värittävät tällä hetkellä keltaiset ja oranssit kurpitsat. Silloin tällöin joku tarttuu hihasta ja ihmettelee, mitä niistä voisi tehdä. Vastaan yleensä, että vaikka mitä; herkkua ovat esimerkiksi uunissa paahdetut, yrteillä ja valkosipulilla maustetut kurpitsaviipaleet tai samettinen keitto.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos