Ladataan ilmoitusta
Uutiset 23.6.2024 18:00

Jukolan bingoa pelataan aina maanantaisin – myös Vampula-viikolla

Ismo Ylikännö (vas.) kertoo, että Vampula-viikon bingossa on 1 000 euron jahdin lisäksi muitakin erikoispalkintoja. Sihteerinä Anja Stenfors. Kuva: Soile Vahela
Ismo Ylikännö (vas.) kertoo, että Vampula-viikon bingossa on 1 000 euron jahdin lisäksi muitakin erikoispalkintoja. Sihteerinä Anja Stenfors. Kuva: Soile Vahela
Soile Vahela

Jukolassa on pelattu bingoa maanantaisin yli 40 vuotta. Vampulan urheilijoiden bingoa pyörittävät aktiiviset yhdistyksen jäsenet.

–Ilman toimeliaita vapaaehtoisia olisi bingoa mahdoton järjestää, bingon pelipuolen vastaava Tapani Kotaja kertoo.

–Meillä on pelipuolen talkoolaisia noin 25 ja yhtä monta vapaaehtoista tarvitaan myös ravintolan pyörittämisessä, Kotaja jatkaa.

IMG_4357.jpg
Kävijät odottavat bingon alkua. Joka viikko Vampulaan kokoontuu noin 120 henkilöä bingoa pelaamaan.

Tuiskulalainen Päivi Härkälä aloitti bingo-harrastuksen yhdessä ystävänsä kanssa, kun jäi eläkkeelle. Tätä ennen hänellä oli lähes 40 vuoden tauko pelaamisessa.

–Jukolaan on kiva tulla pelaamaan. Olemme peliystäväni kanssa lyöttäytyneet toisten köyliöläisten kanssa samaan pöytään ja olemme saaneet heistä uusia ystäviä, Härkälä kertoo.

–Hyviä voittojakin on tietysti tullut, Härkälä lisää.

IMG_4354.jpg
Tuire Lindroos oli talkoovuorossa kahvilassa. –Vapaaehtoistyö on mielekästä, koska sitä tehdään yhteisön hyväksi, hän toteaa.

Tällä kertaa palloja on pyörittämässä Ismo Ylikännö ja sihteerinä toimii Anja Stenfors.

–Täällä käy noin 120 bingoajaa viikoittain. Vampula-viikolla meillä on perinteinen 1 000 euron jahti ilman pallorajaa sekä erikoispalkintoja juhlaviikon kunniaksi, he kertovat.

IMG_4353.jpg
Myös Jukolaan kokoonnutaan hyvissä ajoin ennen bingon alkamista. Vaihdetaan kuulumisia, juodaan kahvit ja pelataan muutama kierros korttia. Kuvassa Teuvo Musakka (vas.), Jari Ylikännö, Jarkko Laine, Valtaska Kokemäeltä, Pentti Vainio, Ismo Ylikännö, Reijo Sillanpää ja Pekka Kurvinen.
IMG_4342.jpg
Päivi Härkälä ajelee Jukolan bingoon Köyliön Tuiskulasta. Tällä kertaa hän tuli paikalle yksin, mutta usein hänellä on ystävä mukana. Lippuja myymässä Irma Aho (vas.) ja Jaana Pönkkä.

Tapahtumatiedot

Jukolan bingo Vampula-viikolla ma 1.7. klo 18.15

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa