Ladataan ilmoitusta
Uutiset 5.6.2024 12:00Tilaajille

Kalanystävän parhaat burgerit

”Pihvinä” rapeaksi paistettuja ahvenfileitä, mausteina kurkkusalsaa ja katkarapukastiketta.

Ahvenfileistä tehdyt hampurilaiset ovat herkullista tarjottavaa myös kesävieraille. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Ahvenfileistä tehdyt hampurilaiset ovat herkullista tarjottavaa myös kesävieraille. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Kotipihoilla ja mökkien terasseilla grilleissä paistuu usein lihaa ja broileria, mutta pihvifanienkin kannattaa välillä vaihtaa Ahdin antimiin, sillä myös kala on monipuolista kesäruokaa.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos