Ladataan ilmoitusta
Uutiset 31.5.2021 16:35

Valmistuneita

Huittislaiset Susanne Paija ja Krista Sipolainen ovat suorittaneet liiketoiminnan ammattitutkinnon Sasky koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa.

Huittislainen Fiia Orre on suorittanut Hayossa liiketalouden perustutkinnon.

Liiketoiminnan perustutkinnon ovat suorittaneet huittislaiset Markus Mauriala, Kristiina Pellia, Jani Reunanen sekä sastamalalaiset Aatu Holappa, Tobias Kuutti, Eemeli Laakso, Mari Lähteenmäki, Heidi Rintala ja Eero Valtanen.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon Hayossa ovat suorittaneet huittislaiset Jukka Suontausta ja Veeti Uusi-Pärnä sekä sastamalalaiset Juha Kankaanpää, Ronja Kastinen, Miika Rautio, Anna Ruotsalainen ja Waltteri Toivanen.

Huittislainen Jenna Tihumäki on suorittanut Hayon Kokemäen yksikössä maatalousalan perustutkinnon eläintenhoidon osaamisalalla.

Talotekniikan perustutkinnon Kokemäen yksikössä ovat suorittaneet huittislaiset Riku Ali-Raatikainen, Nemo Harakka, Verneri Pietilä, Svante Saari ja Juho Yli-Sipilä sekä sastamalalaiset Kimi Koskinen ja Timo Mikkonen.

Huittislainen Hanna Halme on suorittanut Sataedussa puhtaus- ja kiinteistöalan perustutkinnon ja valmistunut kiinteistönhoitajaksi.

Raumalainen Tuomas Nisu on valmistunut insinööriksi (amk) Satakunnan ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelmasta.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa