Ladataan ilmoitusta
Uutiset 18.1.2025 10:00Tilaajille

Mieto linnunliha saa makua appelsiininkuoresta, lehtipersiljasta ja parmesaanijuustosta

Mehevä mureke broilerista.

Makeiksi paahtuneet lanttukuutiot ja palsternakkaviipaleet sopivat hyvin yhteen broilerimurekkeen kanssa. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Makeiksi paahtuneet lanttukuutiot ja palsternakkaviipaleet sopivat hyvin yhteen broilerimurekkeen kanssa. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Äidin tekemä jauhelihamureke oli yksi lapsuuteni herkkuruoista, jota syötiin yleensä sunnuntaisin.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa