Ladataan ilmoitusta
Uutiset 2.11.2024 10:00Tilaajille

Savulohi ja perunamuusi jalostuvat pihveiksi

Tähteeksi jääneestä ruuasta syntyy helposti uusi ruokalaji.

Lohi-perunapihvit  maistuvat esimerkiksi salaatin kanssa. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Lohi-perunapihvit maistuvat esimerkiksi salaatin kanssa. Kuva: Marja-Liisa Hakanen
Marja-Liisa Hakanen

Suomessa vietetään kerran vuodessa hävikkiviikkoa, mutta itse yritän viettää sitä joka viikko. Ruoan heittäminen pois tuntuu pahalta, joten aina kannattaa miettiä, voisiko sen jotenkin välttää.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 78 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos