Ladataan ilmoitusta
Huittinen 25.9.2023 20:00Tilaajille

Maaherrojen koteloon mahtuvat niin Rautavaara kuin Elvis

Jos rumpuja soittava Jyrki Peltomaa saisi valita itselleen bändikavereita kaiken maailman elävien tai kuolleiden joukosta, bändissä laulaisi Led Zeppelinin Robert Plant. Kitaraa soittaisi Stevie Ray Vaughan ja bassoa Pave Maijanen.

–Että olisi backstagella joku suomalainen puhekaveri, Peltomaa vitsailee. Hän lisää, että Maijanen oli Suomen paras basisti. Bändinsä nimeksi Peltomaa laittaisi Living Dead.

Kari Kynnysmaa olisi mielikuvitusbändissään komppikitaristi, soolokitaraa soittaisi Elvis Presleyn soolokitaristi Scotty Moore. Bassossa olisi Deep Purplen Glenn Hughes. Solisti olisi Elvis itse.

–Tietysti, sitä ei tarvitse miettiä hetkeäkään, sanoo Kynnysmaa. Hän nimesi toimittajan pyynnöstä keksimänsä bändin sanaparilla Rockn Roll.

Tämän viikon lauantaina huittislaiset Peltomaa ja Kynnysmaa esiintyvät kuitenkin keskenään Maaherroina Huittisten uudistetulla torilla Lauttakylä-lehden 110 vuotta juhlistavassa Toriareena-tapahtu

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa