Ladataan ilmoitusta
Huittinen 3.3.2021 10:10Tilaajille

Yhdeksän valtuutettua pyytää Lauttakylän koulun koon muuttamista

Valtuutetut esittävät, että investointi sopeutetaan kaupungin talouden kantokykyyn, ja koulu tehtäisiin 280 oppilaalle. Asiaa käsitellään valtuustossa 22. maaliskuuta.

Lauttakylän koululla on aloitettu purkutyöt muun muassa  sähköjohtojen erottelulla ja heittämällä sisätiloista puutavaraa ja metallia roskalavoille. Työmaamestari Jani Kangasniemi kertoo, että koulun tontti aidataan huomenna, eikä alueelle ole ulkopuolisilla asiaa. Kuva: Sari Mäkelä
Lauttakylän koululla on aloitettu purkutyöt muun muassa sähköjohtojen erottelulla ja heittämällä sisätiloista puutavaraa ja metallia roskalavoille. Työmaamestari Jani Kangasniemi kertoo, että koulun tontti aidataan huomenna, eikä alueelle ole ulkopuolisilla asiaa. Kuva: Sari Mäkelä
Satu Ojala

Esityksen ovat allekirjoittaneet Huittisten Parhaaksi -ryhmään siirtyneet Mika Stenfors ja Joni Immonen, keskustan Arto Metsämäki, perussuomalaisten Niina Immonen, Antti Suomela, Ilkka Riuttamäki ja Simo Riuttamäki sekä puolueeseen kristillisdemokraateista siirtynyt Sirpa Honkanen ja Vasemmistoliiton Mikko Kaunisto.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa