Ladataan ilmoitusta
Huittinen 20.12.2021 15:00

Lahja Huittisista -palvelu pitää eurot Huittisissa – joulusesonkina lahjoja hankittiin melkein 80 000 eurolla

Marraskuussa avautuneesta Lahja Huittisista -palvelusta ilakoivat jo syyskuun tiedotustilaisuudessa markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen (vas.) ja projektisuunnittelija Pauliina Puputti. Kuva: Minna Karru
Marraskuussa avautuneesta Lahja Huittisista -palvelusta ilakoivat jo syyskuun tiedotustilaisuudessa markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen (vas.) ja projektisuunnittelija Pauliina Puputti. Kuva: Minna Karru

–Lahja Huittisista -verkkopalvelu on menestys ja osoitus kaupungin elinvoimapalveluiden ja yrittäjien hyvästä yhteisponnistuksesta, kehaisee kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo.

Mukana palvelussa on lähes 50 huittislaista kauppiasverkoston jäsentä lahjaideoineen. Verkkosivuilla on tarjolla yli 300 eri tuotetta tai palvelua, kolmessa eri hintakategoriassa.

–Asiakkaiksi on lähtenyt 30 lahjanantajaa, joista 16 on jo luonut sivuston kautta lahjakoodit työntekijöilleen tai yhteistyökumppaneilleen. Lahjoja on valittu 859 kappaletta. Lahja Huittisista -palvelun kautta Huittisiin on jäänyt jo lähes 80 000 euroa, kertoo tiedotteessa projektisuunnittelija Pauliina Puputti.

Suurin lahjanantajayritys on Huittisten kaupunki, jonka aloitteesta lahjapalvelu sai alkunsa viime vuonna. Silloin kaupunki halusi tarjota työntekijöilleen erilaisen joululahjan kiitoksena koronavuodesta.

Kauppiasverkoston yrityksistä itse valitut lahjat olivat henkilökunnan mieleen. Palvelua lähdettiin positiivisen palautteen jälkeen kehittämään ja suunnittelemaan huittislaisen mainostoimisto Huiman kanssa.

Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa näkee verkkopalvelun eritoten oivallisena tapana kiittää työntekijöitä.

–Korona-aika on vaatinut paljon voimavaroja ja isoja ponnistuksia henkilöstöltä. Pidämme tärkeänä kiittää heitä erinomaisesta asenteesta ja työstä tänä koronan rasittamana aikana. Palvelu, jossa työntekijät voivat valita lahjansa huittislaisista liikkeistä, osoittautui viime vuonna hyväksi. Lahjavalikoima on mittava ja lahjarahat jäävät huittislaisille yrityksille.

Huittisten kaupunki on valittu kahtena vuonna peräkkäin Satakunnan vuoden yrittäjäaktiivisimmaksi kunnaksi. Elinvoimajohtaja Peipon mukaan yrittäjäaktiivisuus näkyy myös Lahja Huittisista palvelun taustalla.

–Hyvä yhteistyö yrittäjien keskuudessa ja kaupungin kanssa on yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme, yhteistyö toimii myös hyvien innovaatioiden alustana ja niiden toteuttajana. Kaupungin tärkeä rooli on olla mahdollistaja ja kehittää yritysten toimintaympäristöä. Lahjapalvelu tekee parhaimmillaan juuri sitä, Peippo sanoo tyytyväisenä.

–Huittisten elinkeinotoimen tavoitteena on lahjapalvelun avulla tehdä Huittisten kauppiasverkostoa ja laajaa yritystarjontaa entisestään tunnetuksi. Verkkosivualustaa ja asiakaskäyttäjien määrää on tarkoitus kehittää ja kasvattaa myös tulevina vuosina.

LUE MYÖS: Yhden joulun excel-meininki riitti – Lahjan antamiseen kehiteltiin verkkopalvelu

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa