Ladataan ilmoitusta
Huittinen 24.12.2021 12:51

Huittisten sisäliikuntapaikat ja uimahalli kiinni loppuvuoden

Kuvituskuva: Pixabay
Kuvituskuva: Pixabay

Vaikeutuneen koronatilanteen vuoksi Satakunnassa kielletään yleisötilaisuudet ja suljetaan tiloja.

Huittisissa tämä tarkoittaa sitä, että kaupungin sisäliikuntapaikat ja uimahalli suljetaan tästä päivästä lähtien loppuvuodeksi, todetaan Huittisten koronatyöryhmän tiedotteessa.

Sulkeminen koskee Tahto Areenaa, Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen liikuntatiloja, koulujen liikuntasaleja, Annalan ja Kaarirannan kuntosaleja, Huittisten uimahallia ja kuntosalia sekä Sallilan uimatilaa.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kielsi 23.12. Satakunnassa kaikki sisätiloissa ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi suljetaan laajalti tiloja, joissa harjoitetaan liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoimintaa. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Yleisölle avoimien, oleskeluun tarkoitettujen tilojen käyttö on järjestettävä niin, että lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Rajoitukset ovat voimassa 24.–31. joulukuuta.

AVI:n määräykset koskevat myös yksityisiä toimijoita. Suljettaviksi määrättyjä tiloja ei ole mahdollista ottaa käyttöön koronapassilla. Sulkemispäätös ei koske ammattiurheilua, yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa, eikä se saa estää kansalaisten lakisääteisten palvelujen toteuttamista.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa