Ladataan ilmoitusta
Huittinen 12.3.2024 20:00Tilaajille

Huittisista terveisiä Arkadianmäelle: ”Sote-lakiuudistus epäonnistunut, ministeriöiden ohjaus kapeakatseista, sote-järjestelmien vaikuttavuuden ymmärtäjiä ei kuulla”

Satakunnan hyvinvointialue tiedotti maaliskuun alkajaisiksi, että alueen ensimmäinen vuosi oli täynnä onnistumisia. Reilun liuskan mittaisessa tiedotteessa todettiin muun muassa:
Satakunnan hyvinvointialue tiedotti maaliskuun alkajaisiksi, että alueen ensimmäinen vuosi oli täynnä onnistumisia. Reilun liuskan mittaisessa tiedotteessa todettiin muun muassa: "Hallinnolliset prosessit selkeytyivät ja digitalisoituivat, ja esihenkilöille tarjottiin monipuolista tukea. Hallinnon ja päätöksenteon osaamista kasvatettiin ja järjestelmäosaamiseen panostettiin. Hallintosääntövalmistelu ja uuden toimielinrakenteen valmistelu aloitettiin osana muutosohjelmaa. Hankkeet ja lukuisat koulutukset edistivät ammattitaitoa ja palveluiden kehittämistä."
Minna Karru

Helmikuun lopulla valtakunnan mediassa uutisoitiin ministereiden ja monen muunkin kärkipoliitikon "joukkopaosta" hyvinvointialueiden valtuustoista. Samaan aikaan satakuntalainen hyvinvointialueuutisointi kieppui monennetta viikkoa hallintosäännön kiemuroiden ympärillä.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa