Ladataan ilmoitusta
Huittinen 12.7.2023 12:15

Huittisissa jorataan taas hyvällä mielellä

Brewerokki järjestetään nyt kolmannen kerran. Sen jälkeen pohditaan jatkoa.

Brewerokki houkuttelee nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta jo kolmannen kerran. Kuva Erika Tilander
Brewerokki houkuttelee nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta jo kolmannen kerran. Kuva Erika Tilander
Pauliina Vilenius

Kolmas kerta toden sanoo, tuumaa Brewer’s Pubin yrittäjä Susanna Lehtinen. Heinäkuun puolivälissä Huittisissa pidettävä Brewerokki on Lehtisen mukaan tullut käännekohtaan.

–Viime kesänä sanoin, että kolmas rokki järjestetään vielä. Tämän vuoden tapahtuman jälkeen pohditaan tosissaan, mitä tapahtuman kanssa tehdään – jääkö se kokeiluksi vai onko siitä pysyväksi jutuksi.

Vaikka Brewerokki on saanut väen mukavasti liikkeelle, vaatii se koko pubin porukalta ison ponnistuksen. Lehtinen kertoo Brewen työllistävän tänä kesänä 18 henkeä kesätyöntekijät mukaan lukien.

–Festariviikonloppuna töissä ovat heidän lisäkseen kaikki kynnelle kykenevät sukulaisia myöten. Koko perhe pääsee siis nauttimaan kahden päivän ajan hyvästä musiikista, hän nauraa.

Oikeasti talkooapua ei ole koskaan tarvinnut houkutella viikonlopuksi hommiin, mistä Lehtinen on äärimmäisen tyytyväinen.

–Meillä on ollut aina hirveän hyvä meininki. Mahtavalle henkilökunnalle kuuluu myös iso kiitos siitä, että ovat aina valmiita meikäläisen tempauksiin.

”Brewerokki on helppo ja lähellä. ”
— Susanna Lehtinen —

Brewerokissa tunnelman nostattajina toimivat tänä vuonna useat suurellekin yleisölle tutut artistit. Perjantain esiintyjäkaartiin lukeutuvat Tres Pistoleros, Herra Ylppö, Martti Servo & Napander sekä Särmä. Lauantaina lavalle nousevat Pasi ja Anssi, Leeni, Spekti, Waldo’s People ja No Limits.

Susanna Lehtinen on artistikattaukseen tyytyväinen. Hän huomauttaa Brewerokin budjetin olevan erilainen kuin isommilla festareilla, ja tiedostaa myös sen, etteivät isot artistit tule pieniin tapahtumiin. Ohjelmaa suunnitellessa pitää miettiä myös osallistujien ikähaitaria.

–Pitää olla jotain kaikille. Tänä vuonna aikuisempaa yleisöä miellyttänee enemmän perjantain anti, lauantaina taas on enemmän nuorison suosimia nimiä. Toisaalta Waldo’s People villitsee varmasti kaikenikäisiä ysärifaneja.

Illan viimeisillä esiintyjillä on erityisen suuri rooli tapahtuman onnistumisessa.

–Viimeinen bilebändi on yleensä se, joka saa porukan liikkeelle parhaiten, Lehtinen paljastaa.

Susanna Lehtinen ei ole miettinyt ennakkoon kävijätavoitetta tulevalle rokille. Suurin toive on, että Brewen piha-alueelle saataisiin jälleen järjestettyä houkutteleva hyvän mielen tapahtuma, jonne uskaltauduttaisiin myös ulkopaikkakunnilta.

–Huittislaisille Brewerokki on helppo ja lähellä. Toivottavasti myös muilta paikkakunnilta tultaisiin katsomaan, kuinka hyvällä mielellä Huittisissa osataan jorata!

Juttu julkaistu aiemmin Lauttakylä-lehden kesälehdessä 7.6.2023 ja verkossa 1.7.

Tapahtumatiedot

Brewerokki Brewer's Pubin piha-alueella pe 14.7. klo 17–02 ja la 15.7. klo 15–02

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa