Ladataan ilmoitusta
Asunto-osakeyhtiö Vehnä-Hovi toteutti energiaremontin muutama vuosi sitten.  Maalämmön ja aurinkopaneelien lisäksi muun muassa pihassa ollut 12-paikkainen autotalli sai lähteä ja pihan kaapelointi laitettiin aivan uusiksi. Se mahdollistaa nyt muun muassa sähköautopaikat. Kuvassa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Juurikko ja isännöitsijä Päivi Valkama. Kuvat: Mikko Perttunen
Asunto-osakeyhtiö Vehnä-Hovi toteutti energiaremontin muutama vuosi sitten. Maalämmön ja aurinkopaneelien lisäksi muun muassa pihassa ollut 12-paikkainen autotalli sai lähteä ja pihan kaapelointi laitettiin aivan uusiksi. Se mahdollistaa nyt muun muassa sähköautopaikat. Kuvassa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Juurikko ja isännöitsijä Päivi Valkama. Kuvat: Mikko Perttunen
Huittinen 22.12.2022 16:30 Tilaajille

Tulevaisuuden talo on vihreämpi

Taloyhtiöt tekevät energiaremontteja ensisijaisesti kustannusnäkökulmasta, mutta ilmastoasiat painavat säästöjen rinnalla.

Mikko Perttunen

Vallitsevan energiakriisin kohdalla on oltu näkyvimmin huolissaan pienituloisista omakotitalossa asuvista ihmisistä, mutta sähkön hinta vaikuttaa taloyhtiössä asuvienkin sähkölaskuun.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa