Ladataan ilmoitusta
Vampula 13.6.2023 17:30

Vampula-viikon paskabingossa yllätyskakkija

37. Vampula-viikko luottaa perinteiseen ohjelmaan.

Kyykkä on aina suuressa suosiossa Vampula-viikolla. Viime vuonna mukana oli 17 joukkuetta, ja kisaa käytiin 11 tuntia. Voiton vei tiukassa kisassa Äly ja Voima, jossa heittivät Henry Larikka, Martti Pietilä, Jarno Vainio, Pekka Vainio ja Matti Kaunisto. Kuva: Satu Ojala
Kyykkä on aina suuressa suosiossa Vampula-viikolla. Viime vuonna mukana oli 17 joukkuetta, ja kisaa käytiin 11 tuntia. Voiton vei tiukassa kisassa Äly ja Voima, jossa heittivät Henry Larikka, Martti Pietilä, Jarno Vainio, Pekka Vainio ja Matti Kaunisto. Kuva: Satu Ojala
Sari Mäkelä

Vampulassa on jälleen koottu rutkasti erilaisia tapahtumia perinteiselle Vampula-viikolle, joka järjestetään jo 37. kerran. Yksi viikon odotetuimmista ohjelmanumeroista vuodesta toiseen on ollut paskabingo, jossa veikataan mihin ruutuun kilpailualueella kakkija kakkii. Menneinä vuosina asialla on ollut vasikka, possu ja kana. Tänä vuonna kakkijaa ei paljasteta etukäteen.

Viikon avaus on perjantaina 30. kesäkuuta kello 12 Kotiseututalolla, missä puheen pitää kaupunginjohtaja Viveka Lanne. Ohjelmassa on myös muun muassa musiikkia ja Vampulan Kotiseutu- ja Museoyhdistyksen Vampulan Osuusmeijeri -näyttely.

Lapsiperheille on perjantaina pihatapahtuma satutunteineen seurakuntatalolla. Tapahtuman järjestävät kappeliseurakunta ja kirjastopalvelut.

Illalla tärähtää Vampula Rock Yrittäjätorilla. Esiintyjinä ovat Turo´s Hevi Gee ja The Mint Freaks. Tilaisuus on maksullinen.

Lauantaina 1. heinäkuuta Yrittäjätorilla pelataan lentopalloturnaus ja pidetään takakonttikirppis.

Sunnuntaina ovet ovat avoinna Kotiseutumuseossa.

Huittisten 4H-yhdistys pitää perinteisen Kala-Kallen onkikisan lapsille maanantaina 3. heinäkuuta. Kisa on maksullinen.

Illalla kirjastossa vietetään kesäiltaa runojen ja musiikin parissa. Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden tilaisuudessa kuullaan Pauli Karmalan runoja ja Tomi Paldaniuksen fingerstylekitarointia.

Illalla myös yleisurheillaan ja pelataan jalkapalloa urheilukentällä. Jukolassa on Vampulan Urheilijoiden järjestämä maksullinen bingo.

Tiistaina on jälleen iltapäivällä puuhaa perheille kirjastossa. Heinäkuun ajan kirjastossa on myös Sataopiston Vampulan taidepiirin näyttely.

Illalla on Huittisten Seudun Harmonikkojen konsertti Jukolassa. Harmonikkoja johtaa Vesa Formunen, solistina on Petri Kiiski. Jouko Tuovola Säätiön järjestämään konserttiin on vapaa pääsy.

Keskiviikkoiltana on keskiviikkokisat urheilukentällä.

Torstaina kirjastossa on dekkarienvaihtoa ja kaikille avoin lukupiiri, jossa käsitellään Kale Puontin Milo-dekkaria.

Jukolassa puolestaan on TouhuFest, missä pääsee muun muassa ponin selkään ja pomppulinnaan. Iltakuudelta esiintyvät Mimi ja Kuku. Huittisten kirjasto- ja kulttuuripalvelujen, MLL Vampulan, Vampulan kappeliseurakunnan ja Huittisten 4H-yhdistyksen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Loimijokihölkkä juostaan perjantai-iltana. Matkaan lähdetään Sallilan koululta. 11-vuotiaille on 1,2 kilometrin lenkki ja 15-vuotiaille 3,6 kilometriä. Naisten ja miesten matkoina on 7,9 kilometriä ja puolimaraton. Vampulan Urheilijoiden järjestämä kisa on maksullinen.

Perinteinen paskabingo on lauantaina kello 14. Aiemmin aamupäivällä on maksullinen kyykkäturnaus Yrittäjätorilla. Illalla lauletaan karaokea.

Teatteri Hirvenpään Kyläsirkus-näytelmä saa ensiesityksensä lauantaina kello 14. Tilaisuus on maksullinen.

Vampula-viikon viimeisenä päivänä 9. heinäkuuta on kello 10 jokijumalanpalvelus Laatinrannassa.

Yrittäjätorin ravintola on auki koko tapahtumaviikon. Torstaina 6. heinäkuuta siellä on pubivisaa ja perjantaina pokeriturnaus sekä trubaduuri Dani Linna.

tapahtumatiedot

Vampula-viikko ympäri Vampulaa 30.6.-9.7.

Avajaiset pe 30.6. klo 12 Kotiseututalolla, Rekolantie 13

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa